Haken met Kristel met Win-actie

uitafb18

Zoals ik jullie in mijn vorige blog over haken al vertelde dat ik een groot fan ben van de haak patronen van Kristel Droog wilde ik weten wie Kristel is en hoe ze op het idee is gekomen om My Krissiedolls op te zetten.  Ze is een ervaren haakster en ik vroeg haar het hemd van het lijf

 

Ook liet ik weten dat ik een groot fan ben van de haak patronen van Kristel Droog en wilde ik weten wie Kristel is en hoe ze op het idee is gekomen om My Krissiedolls op te zetten.

Kristel is ook op mijn haakgroep iemand die altijd even een handje helpt. Ze is een ervaren haakster en ik vroeg haar het hemd van het lijf.

 

 

 

 

Als je jezelf moest omschrijven wie ben je dan?

Als ik mezelf moet omschrijven dan omschrijf mezelf als een creatieve doorzetter. Ik ben ervan overtuigd wanneer je iets echt wilt, je het ook echt kan. When you can dream it, you can do it! Ik voel me heel dankbaar dat ik mensen blij mag maken met mijn werk.

Nou haak je prachtige dingen, en ben je een van mijn favoriete designers, maar hoe lang haak je zelf nu eigenlijk?

Dankjewel! Eigenlijk haak ik nog niet zo lang, 1,5 jaar om precies te zijn. Oudjaarsdag 2013 had ik voor het eerst een haaknaald in mijn handen om aan mijn eerste amigurumi project te beginnen.

Zit haken in de genen of ben je er zelf mee begonnen?
Het haken zit wel een beetje in de genen. Mijn moeder haakte voordat ik geboren was al heel veel kleedjes, babykleertjes, onderzetters enz. Als kind breide ik wel en maakte ik zonnepoppen en poppenkleertjes, maar ik ben uiteindelijk aangestoken met het haakvirus door een haakgroep op Facebook waar ik toevallig lid van werd.
Ik wist niet eens wat amigurumi was, maar toen ik een paar gehaakte knuffels voorbij zag komen was ik meteen verkocht. Dit wil ik ook kunnen! Inmiddels haakt mijn moeder ook weer volop :-)

Van wie heb je het haken geleerd? Ben je naar een workshop gegaan of heb je het van iemand uit je omgeving geleerd?
Door filmpjes op youtube heb ik de basistechnieken van het haken geleerd.

Hoe was je eerste haakwerkje?
Vreselijk! Haha! Mijn eerste haakwerkje was een amigurumi uit een boekje van Christel Krukkert. Koosje, een klein konijntje. Ik had (achteraf gezien) een veel te dikke haaknaald waardoor er flinke gaten in het lijfje ontstonden. Maar Koosje heeft een mooi plaatsje in ons huis gekregen. Het is en blijft mijn allereerste haakproject en dat zal hij altijd blijven.

10410456_1589413974661045_7366490451513580146_n

Waar haal je je inspiratie uit als je een nieuw patroon gaat maken, en weet je van tevoren precies hoe het moet worden?
Tekenfilms, de natuur, mijn eigen kindertijd, speelgoed van mijn 2-jarige zoontje. Inspiratie vind ik eigenlijk overal. Ik kan weer heerlijk kind zijn als ik een patroon ontwerp en zo voel ik me dan ook. Als ik eenmaal weet hoe een ontwerp moet worden teken ik de knuffel eerst helemaal uit voordat ik begin met haken.

Wat vind je omgeving ervan dat je haakt?
In het begin vond iedereen het toch wel een beetje suf. Maar al snel kreeg ik verzoekjes van mensen uit mijn omgeving om ook voor hun een knuffel te haken. Meestal om aan iemand cadeau te doen of als kraamcadeautje te geven. Nu zijn er alleen maar positieve reacties uit mijn omgeving. Helemaal nadat mijn beertje samen met jou te zien is geweest bij Koffietijd, Life for You, Rtl Late Night en de Tv Kantine!

Hoeveel uren per week haak je?

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet haak. Het verschilt heel erg, maar ongeveer 3 uur per dag en als het lukt nog meer. Meestal haak ik in de avonduurtjes of even een verloren uurtje tussendoor. Haken is voor mij een ontspannende een uitlaatklep.

Haak je ook nog weleens patronen van andere designers?
Nee eigenlijk niet. Het zelf ontwerpen van haakpatronen is voor mij als een verslaving. Steeds weer nieuwe ideeën in mijn hoofd en die wil ik dan het liefst meteen uitwerken.

Wie is jouw favoriete designer en waarom?
Eigenlijk heb ik die niet. Er zijn vele andere designers die mooie haakpatronen maken, maar ik heb geen specifieke voorkeur.

Nou heb je zelf zo ver ik weet alleen maar Amigurumi patronen te koop, maar wat vind je het leukste om te haken, amigurumi’s of kleding of bijv woon accessoires?
Ik ben een echte amigurumi haakster. Dit vind ik echt het aller leukst om te doen. Ik heb mij wel eens gewaagd aan kleding en tassen, maar nee…. het is gewoon niet mijn ‘ding’.

Met welke garens haak je zelf het liefste en waarom?
Het liefst haak ik met sokkenwol. Omdat ik het heerlijk vind haken, maar ook omdat de knuffels dan kleiner worden dan bijvoorbeeld met katoen. Daarbij heeft sokkenwol een mooi, stoer en vintage uiterlijk.

Met welke haaknaalden haak je het liefst? En waarom.
Ik haak het liefst met haaknaalden met een soft grip. Deze liggen heerlijk in de hand en zorgen dat je geen pijnlijke vingers krijgt. Ze zijn meestal wel iets duurder dan de ‘gewone’ haaknaalden, maar ze zijn hun geld meer dan waard.

Maak je veel voor familie en vrienden?
Bijna al mijn vrienden en familie hebben wel een door mij gehaakte knuffel in huis :-). Ik haak alleen niet in opdracht, hier heb ik (helaas) geen tijd voor.

11136121_1589406561328453_591009270652687045_o

Hoe lang doe je gemiddeld over een Amigurumi haken?
Ik werk ongeveer 5 dagen aan 1 amigurumi. Gemiddeld 1 dag voor het lijf, 1 voor de benen, 1 voor de armen, 1 voor het hoofd en 1 voor de afwerking en foto’s.

Heb je ook dingen waar je aan begonnen bent en niet heb afgemaakt?
Jazeker! Er liggen heel wat halve projecten op mij te wachten. Een omslagdoek, een halve tas gemaakt van prachtig garen, maar de motivatie om deze af te maken is helaas helemaal weg.

Heb je weleens spijt gehad van bepaalde haak projecten waar je aan bent begonnen?
Nee hoor, spijt heb ik nooit. Soms begin ik ergens aan en eenmaal op de helft denk ik… ‘waarom heb ik het nou niet zo, of zo aangepakt?’ Dan is het uithuilen, uithalen en opnieuw beginnen of het verdwijnt in de ‘dit maak ik ooit nog wel eens af’ doos. Ik zie mislukte of niet afgemaakte projecten meer als leermomentjes.

Ben je een impulsieve koper als je een bolletje wol ziet liggen? Of koop je echt per project
je garen in?
Ja! Haha. Ik kan mezelf echt niet bedwingen als ik wol aan het shoppen ben. Of het nu online is of in een winkel, ik laat me zo nu en dan gewoon lekker gaan! Heel soms koop ik per project garen in, maar meestal is mijn voorraad wel groot genoeg.

Zijn jouw patronen voor de beginnende haakster makkelijk te volgen ?
Jazeker, ik probeer in mijn patronen alles zo makkelijk en duidelijk mogelijk uit te leggen door tekst en beeld. Het liefst in ‘Jip en Janneke’ taal. Uit mijn eigen ervaring weet ik dat het heel storend kan zijn wanneer in een patroon iets half of niet goed uitgelegd wordt.
Dus ook zeker voor de beginnende ha(a)k(st)er zijn mijn patronen heel makkelijk te volgen.

Heb je nog tips en tricks voor andere haaksters?
Ik heb wel een paar tips.
Heb geduld tijdens het haken van een amigurumi, als je iets afraffelt ga je dit later terug zien.
Less is more, teveel details maken een knuffel rommelig. Hou het simpel.
De meningen verschillen hier nog al eens over, maar haak niet binnenste buiten. Het touwtje van het begin punt hoort aan de binnenkant van je werk te zitten. Zo kom je niet in de problemen met kleurwisseling en het haken in voorste of achterste lus.

Wat kunnen we nog meer van jou verwachten in de toekomst en waar kunnen mensen jouw patronen vinden?
Ik hoop nog heel veel mensen blij te maken met mijn haakpatronen en jullie mogen daarom dus nog veel meer mooie haakpatronen van mij verwachten. Hou mijn websites dus regelmatig in de gaten! Zo blijf je altijd op de hoogte 😉
Je vind al mijn patronen in mijn webshop: www.mykrissiedolls.nl
Mijn Facebook pagina vind je hier: www.facebook.nl/mykrissiedolls

Ben jij nou nieuwsgierig geworden en wil je ook gaan haken? Of haak je al, maar kan je niet genoeg krijgen van Kristel haar patronen? Dan kan jij een haak pakket winnen. Kristel geeft namelijk 1 haakpakket weg in samen werking met www.borduuratelier-zaturn.nl om het Forever Friends beertje te gaan maken. In het pakket zit het patroon, en het garen om de beer te maken. Met dank aan Trudi van Borduur Atelier Zatum voor het garen.

il_fullxfull.644795035_gcql

 

Wat moet je daar nou voor doen?

Deel dit bericht op jouw social media zoals Facebook of Twitter etc en laat een reactie achter waarom jij zo graag het Forever Friends Haak pakket wilt hebben van My Krissie Dolls. Delen dus en vergeet niet je reactie achter te laten. De winnaar of winnares word over 2 weken bekend gemaakt. Je kan tot 26 Juni 2015 een reactie achterlaten. En op 1 Juli word de uitslag bekend gemaakt. Zorg dat je een werkend email adres invult.

Het pakket is vacuüm verpakt.

ffbeer

136 Reacties

 1. Janny Folkersma

  Ik ben ook erg blij met de patroontjes van Kristel. Ik heb al een aantal gehaakt, maar een beertje kan er altijd bij. Dus doe graag mee met de actie.

 2. aafke bosch

  Wat een leuk interview, ben helemaal weg van kristel. Zou dus ook graag meedoen om het pakket te winnen.

 3. Bianca

  Wie wil dit pakketje van deze super mooie en lieve beer nu niet winnen…?
  Ik wil graag mee doen natuurlijk.
  Ben helemaal fan van My Krissie Dolls

 4. Natasja

  Ze zijn zo leuk en ik hou er gewoon van zo ook mijn dochter.

 5. francisca

  zou hem graag voor mijn dochter willen maken die slaapt nogal moeilijk mischien helpt dit haar een beetje…

 6. Helga

  Wat een leuke aktie. Daar zou ik een meisje heel blij mee maken. Dat word duimen………..

 7. Gerina

  Wat een super leuke interview erg leuk om te lezen hoe een ander met haken bezig is
  En ja ik zou ook graag winnen, al m’n projecten zijn klaar en de volgende kan komen , erg leuk

 8. Gerina

  Wat een super leuke interview erg leuk om te lezen hoe een ander met haken bezig is
  En ja ik zou ook graag winnen, al m’n projecten zijn klaar en de volgende kan komen , erg leuk

 9. Gerina

  Wat een super leuke interview erg leuk om te lezen hoe een ander met haken bezig is
  En ja ik zou ook graag winnen, al m’n projecten zijn klaar en de volgende kan komen , erg leuk

 10. Marion Swijghuisen Reigersberg

  WAAAT?! Een pakketje winnen van Krissiedolls…. Wie (die haakt) wil dat nou niet?! Een Forever Friends beertje haken!! Ik in ieder geval wėl heel graag! :)

 11. Henriette

  Heel graag! In oktober verwacht mijn dochter een zoontje. Na zelf drie dochters te hebben en nu twee kleindochters kan ik deze beer voor de kleine jongen maken!

 12. sandra

  Ik zou graag dit pakketje winnen voor MN dochter.
  Ze is verstandelijk beperkt en autistisch.
  Ze woont niet meer thuis,en in de zomer verhuist ze voor de 3de keer.
  Ze heeft het zwaar,vandaar wil ik het pakketje winnen om haar op te vrolijken.

  Groetjes sandran

 13. Els holtmaat

  Het zijn supermooie patronen die ik graag een keer zou willen (h)maken!

 14. Susanne

  Ik zou dit pakket graag winnen om voor mijn 2,5 jarig nichtje een beer te maken. Zij is 3 weken geleden grote zus geworden en vind het lastig om te zien dat haar zusje allerlei kado’s krijgt. Tevens is haar lievelingsknuffel en beertje die helaas begint te slijten door alle liefde die ze aan het beestje geeft. Graag zou ik haar dus blij willen maken met een nieuwe beer die heel veel liefde zal krijgen

 15. Jessica

  Ik zou graag het pakketje willen winnen….vind de patronen van kristel <3

 16. nellie

  Wauw, superleuk zeg ! Daar weet ik een lief meisje en gaar vriendinnetjes wel heel blij mee te maken. Ik doe graag mee !

 17. Annemarie

  Wat een leuk interview met Kristel! Ik zou het leuk binnen om dit pakket te winnen zou een leuk verjaardagscadeau zijn! Je word tenslotte maar 1x 30

  1. Annemarie

   Wat een leuk interview met Kristel! Ik zou het leuk vinden om dit pakket te winnen zou een leuk verjaardagscadeau zijn! Je word tenslotte maar 1x 30, ik ben morgen (24juni) jarig

 18. Sylvia

  Het zijn allemaal superleuke ontwerpen , zeer goed verzorgde , duidelijk , voor een ieder te begrijpen uitgewerkte patronen . Heb inmiddels meerdere beertjes mogen haken , een ander garen , een ander kleurtje , altijd een succes !
  Complimenten Kristel en natuurlijk ook voor Bobbi voor het leuke interview !

 19. Anne-Marie

  Ik zou heel graag iemand willen verrassen met dit haakpakket.
  zou geweldig zijn om te winnen. Leuke actie van jullie beiden! Top! Nu maar duimen…

 20. Wendy

  Ik vind Kristel’s patronen helemaal geweldig en zou graag voor mijn dochter een creatie van haar willen haken!

 21. alice brinks

  De patronen van krissie zijn zooooo leuk!! Heb net de eenhoorn klaar! En 2 juli ben ik jarig dus zou mooi verjaardagscadeau zijn!!!

 22. Carolien Schenk

  Ben nu met paardje Pien bezig en het patroon bevalt mij zo goed. Lijkt me super om nog meer te haken van Kristel.

 23. Benanda

  Super actie!

 24. Trudi Goosens

  Wat een leuk interview met Kristel!! Ik ben blij ook wat bijgedragen te hebben……… heel veel succes met de actie Bobbi!!

  1. Bobbi Eden (Auteur bericht)

   Trudi .. erg lief van je !! :) kus x

 25. Stieneke geertsema

  Leuk krrissie dolls is geweldig, ik heb ook het patroon, mijn kleine Chihuahua haakt zo makkelijk weg, graag doe ik mee, vind je interview ook heel goed en interessant , enige jaartjes geleden is me verteld dat jij vlak bij mij woonde bobby leuk om bij zo n beroemdheid in dezelfde plaats te hebben gewoond en nu blijkt hebben we ook nog dezelfde hobby

 26. Monique

  Wat een mooi interview en prachtige patronen heb je helaas nog niks van jou gemaakt en ook nog nooit met sokkenwol gewerkt wat zou het mooi zijn om het prachtige beertje te maken voor ons eerste klein kind dat in september geboren wordt

 27. Jacqueline westervoorde

  Helemaal verliefd , super patronen makkelijk te volgen top.

 28. Ria van Leersum

  Het was liefde op het eerste gezicht toen ik de forever friends beer zag.

 29. Lucy

  Wat een leuk interview! Ik zou graag het Forever Friends Haak pakket winnen omdat ik het patroon prachtig vind en omdat ik graag knuffels haak :)

 30. Wiske

  Wat een leuk interview! Ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat ik al heel lang van plan ben om een keer het beertje te haken maar het er gewoon niet van komt en het kado krijgen zou natuurlijk super zijn dan!

 31. Marie-Joze Rikers

  Geweldig dat interview, haar patronen zijn erg mooi en die give away is het einde

 32. Lia

  Toen ik dit beertje voor de eerste keer zag wist ik dat ik dit schatige beertje een keer wilde gaan maken.
  Nog steeds is het er niet van gekomen, dus dit is mijn kans. Kristel ontwerpt echt hele leuke knuffels.

 33. Gerda Bos

  Wat een leuk interview met jou. Je hebt verdiend om heel Nederland kennis te laten maken met jou en je superleuke patronen. Ik ben zelf helemaal fan van de forever beer. Het patroon is zo duidelijk eh je kan hem in alle soorten wol maken., dat je na een aantal beren het bijna uit je hoofd kan.
  Als ik een beer op mijn werk laat zien, dan zijn zowel mijn collega´s en mijn bewoners ( dementerenden)super enthousiast Ze willen ze allemaal hebben..
  Maar ik heb hem nog nooit met sokkenwol gemaakt. Lijkt mij ook superleuk.
  Kristel, ik wens je heel veel succes, met het maken van je andere patronen. Ik wacht met spanning af.Groetjes, Gerda Bos

 34. ineke roelofs

  Heel leuk intervieuw.

  mooie aktie en erg leuk.
  Nog nooit een patroontje van Amigurumi met sokkenwol gemaakt,benieuwd!

 35. Tineke

  Ik heb nog nooit een amigurumi gehaakt met sokkenwol, gebruik altijd katoen.
  Lijkt me hartstikke leuk om het eens uit te proberen.
  En het Forever Friends beertje leent zich daar uitstekend voor.
  Ik heb genoten van het interview met Christel en natuurlijk geniet ik ook volop van haar patronen.

 36. Ineke van Driel

  Ik vind de patronen van Krissie Dolls prachtig ! En goede en duidelijke uitleg.

 37. patricia

  Allereerst bedankt voor deze ontzettend leuke actie! Het was een heel leuk interview om te lezen. Ik zou graag meedoen voor het haakpakket met het for ever Friend beertje omdat, mijn for ever friendje erg ziek is en deze straks zal moeten gaan missen.

 38. Mariska Cator

  Leuk Kristel! Mijn foto’s ( catorfotografie ) komen erg leuk uit zo! Tof om ze terug te zien :-)

 39. Koosje de Rooij

  Wat een mooie patronen maakt Kristel,, als ik mocht winnen zou ik het heel graag voor een meisje willen maken die ik uit het oog dreig te verliezen door een relatie breuk !!!

 40. A Scholte Kappers

  zou heel leuk zijn om te maken voor mijn a.s kleinkindje

 41. Hanny swensson

  de naam zegt het al ,for ever friends, dus word dan een beertje voor mijn dochter :)
  Waanzinnig interview :)

 42. Esje

  Ik zou graag een patroon van kristel willen haken voor een goede vriendin van mij verwacht binnen kort haar baby en dit zou toch een onwijs mooi cadeau zijn..

  Gr, Esje

 43. Lean

  Oh wat een leuk en gezellig interview. En wie wil er nu geen pakket winnen?

 44. marouscha couzijn

  Ik ben 15 jaar oud en hou ervan om samen met mijn oma bezig te zijn. We vinden het dan vooral leuk om te haken. Ik volg kristels facebook pagina al een tijdje en elke keer als ik het beertje langs zie komen denk ik ‘o wat wil ik die graag hebben’ maar mijn moeder(die niet haakt) vind het onnodig om een patroon te kopen omdat ze denkt dat je het maar 1 keer maakt. ik wil het ff beertje graag winnen om samen met me oma te maken en te bewijzen dat je een patroon veel vaker kan maken en het ook leuk blijft.
  en ik wil graag een beertje geven aan me tante die 3 okt bevalt van een meisje.

 45. Pauline visser

  De patronen van kristel zijn allemaal geweldig.
  Heb er al een aantal gehaakt. Maar nooit met sokkenwol. Lijkt me een mooi vakantie projectje!

 46. liesbeth

  super om dit pakker te winnen leuk om te maken xxx

 47. sabine beining

  Omdat ik helaas permanent op bed lig met ernstige bekkeninstabiliteit ben ik gaan haken. Vroeger was ik echt van het breien maar dat lukt niet in bed.heel graag zou ik het lieve beertje willen winnen en maken.

 48. sylvia

  Leuk interview! Grappig om te lezen dat ze nog niet lang haakt!
  De forever friends beer is echt gaaf!
  Zou hem maken voor de net geboren zoon van een vriendin!
  Staat leuk in elke babykamer!

 49. mieke van wanrooy

  wauw superleuk , en het beertje heb ik nog niet

 50. windy

  Eigenlijk wil ik het pakket graag winnen omdat ik een echte hamster ben als het om patronen een haakwerkjes gaat haha. En het forever friends beertje is echt te schattig!

 51. Anja van Nistelrooij

  Het lijkt me SUPER om te winnen. Ik haak voor de stichting een glimlach doet wonderen!
  En meteen dit lieve beertje tover ik vast en zeker weer een glimlach op het gezicht van een ernstig ziek kindje :-)

  1. Tamara

   Ik vind de patronen van my krissie dolls geweldig! Super gave actie!

 52. inez

  Leuk.
  Waarom ik dit payroon wil winnen.
  Om het aan onze toekomstige kindje te kunnen geven en er ook nog 1 kan maken voor onze zoon.
  zo zijn ze beide verbonden met elkaar.

 53. Danielle

  wow, superleuk pakket om te winnen! Laat maar komen

 54. Verona de Jong

  Doe graag mee met deze actie. Ga ook eens kijken op haar site naar een leuk patroontje.

 55. Ria Claassen

  Wat een heerlijk interview!

 56. mel

  It’s so lovely

 57. Boukje

  Word ook langzaamaan fan van krissie, super mooie patronen!

 58. Marcia de Hue

  zou het heel graag willen winnen. Het beertje wordt vervolgens te koop aangeboden en de totale opbrengst gaat naar een goede doel

 59. Jolanda Beccaro

  Ooooooh heel graag!!

  1. Jolanda Beccaro

   Ooooooh heel graag!!

  2. Lenie vd Plas

   Wat zal ik graag het pakketje winnen om zeker de wol uit te proberen en met Fam.die zwanger zijn weet ik ook wat te geven een mooi kraamkado.

 60. Carine Meijer

  Ik ben dol op Kristels patronen. Ik vind het zo knap met wat voor een leuke patronen ze elke keer weer komt. En dat ze ze ook nog deelt met anderen is helemaal geweldig. Dat ze er geld voor vraagt vind ik normaal ondanks een hele hoop negatieve reacties van anderen. Zij doet er een hoop moeite voor om ze te maken met een super duidelijke uitleg, dus daar mogen we dan zeker wel voor betalen. Ga zo door Kristel!

 61. Tamara Hemeltjen

  Lijkt me leuk het pakket te winnen, het patroontje heb ik al wel, maar ben wel erg benieuwd naar het garen..

  Ooo wat is het toch een heerlijke hobby…. Dankzij de rl tv serie van Bobby heb ik savonds een heel fijn uitzicht op mijn haakwerkje door de loeplamp die om mijn nek hangt hahahahahhahh

 62. Herma

  Met 7 kleinkinderen en de 8e op komst lijkt het me gaaf om ze allemaal zo’n beer te kunnen geven.

 63. berlinda

  Wat leuk!! Ik had eerst helemaal niks met jouw maar toen ik toevallig jouw programma zag en deze bleef volgen leerden wij jouw een beetje kennen en helemaal te gek dat jij haakte natuurlijk!!!
  Ja zou het pakket ook graag winnen om zo`n fantastische mooie beer te haken dus ik doe graag mee en heb gedeeld
  succes allemaal!!

 64. Sofie

  Heel leuk om te winnen, ik deel de actie op mijn blog, zie kantlijn!
  Groetjes Sofie

 65. Iris pijnacker

  De ontwerpen van Kristel zijn prachtig er komen altijd zulke leuke varianten voorbij. Ik heb er op het moment nog geen maar hoop in de toekomst de nodige aan te schaffen. Ze zijn niet duur maar patroon en materiaal kopen zit er even niet in, dus de mogelijkheid om het te winnen grijp ik met 2 handen aan :)

 66. Renate

  Nou wie dit niet wil winnen is een beetje. …hihi zo mooi …die beertjes….en al de knuffels dus ik zeg kom maar op …zou er super bij mee zijn

  1. fransien

   Oo oo Dat Beertje Heb Ik Echt Even Nodig.

 67. Mascha Baas

  Ik zou het super graag willen winnen!! Zou een leuk verjaardags kado zijn want ben op 2 juli jarig;-) en haken werkt zeer ontspannend!!! Alvast super bedankt!! :-)

 68. Linda van Ewijck

  De patronen van kristel zijn heel erg mooi en goed te maken. Ook ik wil heel graag de for ever friends maken in de originele kleuren. Mijn dochter wil hem heel graag hebben.

 69. Marrianne

  Kan wel 1000 redenen verzinnen om te willen winnen, maar eigenlijk komt het gewoon hierop neer: Ik vind hem zelf zo mooi

 70. angela

  Altijd leuk om te winnen zo’n pakket.
  Na drie troetelberen kan dat nog wel.
  Groetjes Angela

 71. Annah

  Ik zou het pakket graag winnen !
  ben helemaal verslaafd aan haken en het lijkt me erg leuk het beertje te maken met de garen die er oorspronkelijk bij horen..

 72. Thing-i

  Wat leuk om te lezen. Ik geef vrijdag een workshop haken op mijn werk. Dan komen er weer een aantal haakmutsen bij!

 73. Rianda Meerbeek

  Ik zou dit pakket graag willen winnen, omdat:Mijn zoontje Jan op speciaal onderwijs zit en zo hard heeft gewerkt op school. Van bijna een groep terug ( van 4 naar 3 ) gezet worden naar over gaan naar groep 5. Ben zo trots !!! En dan wil ik de beer haken voor juf Jerney, die mijn mannetje zo geholpen heeft

 74. Hanneke

  Vanaf het eerste moment ben ik een grote fan van de patronen van Kristel en ik zou daarom graag een pakketje winnen.

 75. sonja Braam

  Ik zou het dolgraag winnen.Kan in Australie niet dezelfde wol krygen.Zou leuk zyn het echte pakket te kunnen maken.

 76. carla frissen

  ik deel heel graag mee en maak graag kans

 77. Mandy Dijkstra

  Wat een super interview
  patronen van krissiedols zijn zo gaaf. Goed te volgen en super schattig

 78. Annie Zeeman

  Zou mooi zijn. Ik word in december voir de tweede keer oma.

 79. Sandy Wieffer

  Helemaal gaaf! B

  en gek

 80. Sandy Wieffer

  Helemaal gaaf! Ben gek

 81. Sandy Wieffer

  Helemaal gaaf! B

  en gek

 82. Geeke

  Heerlijk iedere keer weer een beer die onder de haaknaald vandaan flopt en al stop je een pot in zijn buik of vulling
  hij blijft je toelachen

 83. Anita

  erg leuk forever friends beertje…. Nog nooit zulke projectjes gedaan maar wil hem maken voor een heel dierbaar iemand, dus ik hou mijn ‘fingers crossed’

 84. Vancoillie Anne

  Graag wil ik dit winnen,voor mijn lieve werkcollega wil ik het maken en schenken

 85. Susan Beets

  Wat een ongelooflijk leuk en inspirerend interview.
  Graag zou ik het haakpakket willen winnen. De foreverfriends-beer geef ik, zodra ik hem gehaakt heb, aan m’n lieve en beste vriendin, die me heeft bijgestaan in moeilijke tijden van m’n chronische ziekte.

 86. Jessica Venema

  Ik zou graag een pakket willen winnen omdat mijn moeder en ik haken voor de voedselbank. Of teminste voor gezinnen met kinderen. Dit willen we rond kerst of sinterklaas gaan overhandigen.

 87. Die hamstra

  Deze zou ik wel willen winnen. super leuk iedere keer weer een feest om weer een beertje te haken en al vele kindertjes blij gemaakt

 88. Tissa van de Wege - van der Does de Bye

  Zou deze For Ever Friends Bear heel erg graag in de originele kleuren willen haken, zoals ik dat ook met menig andere bekende figuren heb gedaan en zou een mooie aanvulling kunnen zijn voor bij mijn verzameling. Dus PLEASE, PLEASE, PLEASE.

 89. Lynn

  Wat een leuke winactie !! Ik ben een for ever friends fan . Om dan misschien dit pakket te mogen winnen en er zelf 1tje maken is dan wel de ” kers” op mijn verzameling

 90. Yvonne

  Wat een onwijs gave actie!! Leuk!! ♡♡♡ Ben fan van Kristen, zou zo leuk zijn dit beertje eens in de originele garen te maken. Direct gedeeld.

 91. mies schot

  dit zijn de mooieste en voor mij de best te begrijpen patronen.
  en m,n kleinkids houden echt van deze knuffels.

 92. Debbie

  Ik ben groot Fan van Forever Friends. Ik heb bijna alle beeldjes en heel veel knuffels. Een eigen gehaakte beer zou een leuke aanvulling zijn.

 93. miep leerentveld

  ik vind dit een prachtige beer en wil het pakket erg graag winnen voor mijn pas geboren kleindochter

 94. Grietje

  Deze heb ik altijd al willen haken, daarom zou ik het leuk vinden om te winnen. En de patronen van kristel zijn allemaal geweldig mooi.

 95. Hester

  Ik zou het beertje graag willen maken voor een grote Forever Friends fan. Zeker weten dat ze deze nog niet in haar verzameling heeft!

 96. Monique Stolk

  Ik zou het graag voor mezelf winnen dit keer ben gek op forever friends beertjes.

 97. Claudia van duivenbode

  Heel graag win ik dit pakket, omdat ik dol op alle patronen ben van krissie

 98. evelien

  Wil graag het pakket winnen gewoon omdat ik haakverslaafd ben

 99. Esther Boekhout

  Het lijkt mij zo geweldig om eens een Krissiedolls beertje te mogen haken. De naam Krissiedolls is al echt een “begrip” in de haakwereld, ook wel dankzij Bobby Eden, maar zelf had ik er ook al eerder van gehoord. Haar eerste patroon ging als een lopend vuurtje over Internet, sindsdien volg ik haar op de voet!

 100. Sanne de Waard

  Wat een leuk artikel! Leuk om te lezen dat er meer met mij deze “suffe”

 101. Belinda Martony

  Prachtige patronen, heel duidelijk uitgelegd en super voor een kraam kado, gewoon zomaar of ….

 102. yolanda

  Oh wat een mooi pakket!! Doe graag mee!

 103. Angelique Pomp

  Mijn favoriete beertje uit mijn jeugd, die zou ik heel graag willen maken. Gewoon een keer een amigurumi voor mezelf maken en niet voor (hoe graag ik dat ook doe) mijn zoon of collega’s.

 104. Chantal

  Ik zou het pakketje erg graag winnen ik ben amigurumi liefhebber en maak ze dan ook erg graag de ontwerpen van kristel droog spreken mij enorm aan erg mooi en gedetailleerd maar toch simpel. En zeg nou zelf hoe leuk is het een orginele kristel droog forever friends beer te mogen maken ! Ik ga duimen wie weet win ik dan wel voor mn verjaardag 26 juni dit leuke pakket !

 105. Patricia

  O wat een gave give away! Doe heel graag mee!

 106. Jeannette

  Oh… ik zou het beertje voor mijn lieve dappere zoontje haken… die helaas veel heeft meegemaakt en door verdrietige omstandigheden vrijwillig niet thuis woont… hij weet dat ik van hem hou… maar als ie zo’n lief beertje zou krijgen zou hij daar heel blij mee zijn. (Evt wil ik het wel toelichten)

  Groetjes Jeannette

 107. Bea Verheijen

  Zo,n mooi en makkelijk patroon wil het graag winnen kan ik weer iemand blij mee maken

 108. Annemiek

  Super interview!!
  Ik wil niet mee doen met dit pakket maar wel voor een vriendin van mij. Marjan VK.
  omdat ze een super lieve vrouw is die zoveel voor anderen over heeft!!
  Vraag het haar en ze zal je altijd helpen!
  omdat ze dit pakketje verdient 😉

 109. Alwine Lindeboom

  oh hij is zooooo leuk om te zien,om te maken, om weg te geven…. Vul zelf maar in! Bedankt Kristel voor dit leuke patroon!

 110. Suzanne

  Ik hoop dat iemand dit krijgt die het goed kan gebruiken en die hier ook erg gelukkig mee is.
  Ik gun het iedereen en hoef het dus niet persee voor mezelf, je moet blij zijn met alles wat je krijgt maar ook anderen wel wat gunnen.
  Wat een mooi interview en leuk om het allemaal te lezen dat we elkaar gaan interviewen.
  Ik vind het fijn te lezen dat er toch wel veel mensen zijn die het graag zouden willen winnen en die gun ik het dan ook van harte !

  Heel veel succes en ik hoop dat de winnares er blij mee is :)

 111. Monica

  Geweldig leuke actie, zou graag kans maken op dit fantastisch leuke haakpakket. Dan ga ik de FF beer voor voor ons hele speciale lieve vriendin haken.

 112. Denise

  Dit beertje is zoooo lief en schattig, maar ik kom niet toe aan knuffels haken. Vaak zijn de patronen erg rommelig :(. Ik zou dus graag dit in “Jip en Janneke taal” uitgelegd patroon proberen en wie weet ben ik dan overstag voor amigurumi haha.

 113. Esther

  Leuk stukje om te lezen. Mijn eerste haakwerkje was ook een knuffel. Vind ze ook super om voor mijn kleine meisje die net 1 is geworden te maken. Dus ik zou hem graag voor haar willen winnen.

 114. Nathalie

  Ben ook enorm fan van Kristel!!
  Zou ook heel fraag het pakket winnen!
  Ga het dan maken voor mijn dochter, die weer fan is van alles wat ik voor haar haak.

 115. johanna baasboelman

  Ik zou dit pakket graag willen winnen zodat ik een forser Fries beertje v kan turen naar mijn beste haak/facebook vriendin een beertje kan sturen als teken voor haar vriendschap en steun in moeil u je tijden.

 116. Yvonne de Zwaan

  Ik haak nog niet zo lang, mijn dochter wou graag van die barefoot sandalen, dus ik op zoek naar een patroon. Mijn nichtje heeft me geleerd hoe ik moet haken, sindsdien kan ik het niet meer laten! De forever friends beer zou ik graag voor mijn vriendin willen maken, zij is helemaal verliefd op die beertjes, ik ook natuurlijk!

 117. Inge

  Wat een mooi artikel, en pakket natuurlijk :-) Ik zou die graag willen winnen zodat ik het beertje voor mijn vriendin kan maken. We zijn elkaar 7 jaar geleden door omstandigheden uit het oog verloren maar vorige week hebben we elkaar weer gevonden! Het was zo fijn!!! Als dank wil ik voor haar het beertje maken, hoe mooi kan het zijn?!

 118. Liefs Piem

  Ik ga me niet aanmelden voor het pakket, heb hem al, maar wil alleen ff zeggen dat ik get super vind wat jullie beide doen (Bobbi en Kristel) beide toppers!! En ga vooral door!

  1. sonja Braam

   Wat leuk Liefs Piem..je kompliment voor Bobbi en Kristel.

 119. Ilse

  Ik zou graag het ff beertje willen haken voor een vriendinnetje die het nu behoorlijk pittig heeft met haar tweelingzwangerschap. Liefst natuurlijk 2 beertjes. 1 voor elk kindje.

  Groetjes ilse.

  Ps: wat een leuk interview!!

 120. debby

  Als ik het zou winnen dan ga ik een beertje voor de schoonmoeder van m’n zusje maken, gisteren gehoord dat ze ongeneeslijk ziek is en het een kwestie van weken is. Met dit beertje hoop ik een glimlach op d’r gezicht te krijgen. Het ergste is nog dat de 2de baby van m’n zusje elk moment geboren kan worden en dus d’r oma maar heel kort kan leren kennen. Het zou een mooie gedachte zijn als ik het pakket zou winnen dat het beertje eerst naar de oma van mijn 2 nichtjes gaat en als hun oma overleden is dat het beertje dan naar mijn 2 nichtjes gaat als aandenken aan hun oma

 121. petra

  Ja helemaal Top deze actie… ik doe graag mee voor mijn lieve mantelzorgende dochter van 10 die zo’n mooie knuffel zeker heeft verdiend

 122. Joanne

  Ik zou graag ook zo pakketje willen winnen groetjes veel haak plezier

 123. Char griffioen

  Wauw wat een gaaf pakket!!

  Ik zou dit pakket heeel graag willen winnen zodat ik voor mijn zwagertje van 18 een leuke beer kan maken!! Die hem mogelijk door de moeilijke periode in zijn leven kan lijden …
  Hij heeft nu voor de 2de keer de ziekte kanker… eerst lymfeklier kanker in zijn nek en nu nog geen 8 jaar later een hersentumor ook is hij net zijn vader verloren aan long kanker
  ik hoop dat ik hem hiermee een hard onder de riem kan steken

  Bedankt dames voor deze leuke actie
  xxxx

 124. Marjolein V

  Ik zou dit pakket graag willen winnen om het te haken voor mijn moeder. Mijn moeder is een sterke vrouw en mijn beste vriendin. We hebben veel meegemaakt, zowel negatief (overlijden papa) als positief (dagjes uit). Zij is gek op forever friends en hoe mooi zou het zijn als ze een handgemaakt exemplaar krijgt?

 125. Patty

  Jah, die wil ik wel winnen :) Heb de beer al vaker gemaakt en vervelen gaat hij echt niet! Zo leuk om te doen! Groetjes Patty

 126. Daphne

  Ooooh die wil ik wel winnen ! Ik heb ze al zo vaak voorbij zien komen . Ik heb mezelf voorgenomen hem ooit aan te schaffen voor mijn dichter, maar winnen is nog veel leuker ! * duim duim duim *

 127. Tine R. uit Gorinchem

  Ik heb al zo veel patronen van Kristel en ik vind zo zo mooi ! Kan bijna niet zo snel haken als mijn jongste dochter verwacht!
  Hoop dat er nog meer mooie patronen komen van Kristel !
  Groetjes Tine

 128. Sieneke de Vries

  ZOu graag het pakket winnen en zou het beertje haken voor de voedselbank die ik dan weer inlever bij de sinterklaas actie.
  zo krijgen jonge kinderen van deze gezinnen een sinterklaas kado

  1. Cecilia Klein Baltink

   Ik vind je amigurumi ’s erg mooi. Mijn dochter van 8 vind forever Friends beer erg mooi. Zij ziet graag dat ik er 1 voor haar zal maken en het liefst ook 1 voor haar bff zoals zij haar vriendin noemt. Ach, wie niet waagt wie niet wint zeggen ze toch!

Geen reacties toegestaan.