Bobbi Breaking News !

What’s up fuckers? 😉 Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste blog update, en daarom deze keer een extra lange!

Rijbewijs

De afgelopen weken heb ik het razend druk gehad en voorlopig blijft dat nog even zo. Zoals velen al weten ben ik druk bezig met mijn rijbewijs.. (Fly-Over) Dus zit ik met m’n neus in de boeken als het maar even kan!  🙂 Ik verwacht binnen zo’n  acht weken mijn felbegeerde roze papiertje in mijn bezit te hebben! Dus blijf voorlopig vooral van de weg af! 😉

Sterren dansen op het ijs

De afgelopen weken ben ik een paar keer te gast geweest bij Sterren dansen op het ijs om Tony Starr aan te moedigen.. en het heeft gewerkt. Hij is de winnaar geworden! Top gedaan Tony & Alexandra.. ik ben trots!

Natuurlijk werd er na afloop van de opnames nog even doorgefeest, samen met Patricia en Gerard is dat altijd gezellig .. Ik hou er zo van !

Ron Jeremy

Ook wil ik even stilstaan bij het bericht dat vriend Ron Jeremy in kritieke toestand was opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles, maar onkruid vergaat niet, en gelukkig gaat het inmiddels een stuk bezig met onze Ron!.

Via Ron zijn Facebook:

“Thank you ALL for the concern & well wishes, I’m doing very well thanks to modern technology!” – Ron Jeremy

Amsterdamned!

BREAKING NEWS! 22,23 & 24 Maart. RAI Amsterdam. Extra lente editie KamaSutra beurs. Natuurlijk ben ik er bij met een grote stand vol met de laatste merchandise en spannende shows op het hoofdpodium! Amsterdam is about to get Amsterdamned!Zet ‘m in je agenda!. Extra lente editie KamaSutra beurs. Voor kaarten: kamasutrabeurs.nl

 

Ook schuif ik binnenkort aan als tafeldame bij het programma Spuiten en Slikken. Wil je daar bij zijn? Dat kan! Klik klik klik.. KLIK HIER voor KAARTEN . De opnames zijn op 28 Februari!

In April ben ik te zien in het nieuwe VPRO programma ‘Upload Cinema’ en eind April begint…… 😉

Ook de komende week kan je me natuurlijk weer live vinden bij mijn cam shows op bobbiedenislive.nl, En op dinsdag heb ik wekelijks het laatste woord bij BNN today op Radio1 rond de klok van 21.55-22.00. En natuurlijk kan je wekelijks mijn laatste avonturen lezen in de Panorama!

Fijn weekend, Bobbi

P.S vergeet je mijn camspotter niet aan te zetten? Dan krijg je elke keer een melding wanneer ik online ben. En kan je me niet meer missen !

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *