Weekend en Amsterdam

Het is weer weekend ! Donderdag jl. was ik in Amsterdam. Waar ik meer afspraken had staan met verschillende uitgeverijen voor het uitbrengen van mijn boek. Na het volkskrant magazine interview kreeg ik namelijk meerdere aanbiedingen van uitgevers die geïnteresseerd zijn in mijn verhaal. Natuurlijk komt dit niet van de een op de andere dag. Ik was immers in het verleden al eens benaderd voor een boek, en heb toen ook samen met een uitgever een begin gemaakt. Destijds voelde het gewoon niet goed en besloot ik dan ook om hier nog even mee te wachten.

Aangezien ik geen verstand van de boekenwereld, ben ik de afgelopen weken met mensen om de tafel gaan zitten die er wél verstand van hebben. Natuurlijk komt er veel meer kijken bij het uitbrengen van een boek dan alleen het boek zelf. Nu alle gesprekken achter de rug zijn ga ik, voordat ik mijn definitieve keuze maak, goed nadenken over alles wat er de afgelopen weken voorbij is gekomen. En natuurlijk ook over wat er allemaal in het boek moet komen.

Er zijn dus heel veel zaken waar je rekening mee moet houden. Ik krijg gelukkig van een hoop mensen advies en dat zijn mensen die er gelukkig veel ervaring mee hebben en dus weten waar ze over praten.

Als jij zelf nog ideeën hebt en misschien wat jij van mij nou echt zou willen weten en wat je graag terug zou lezen in het boek kan je natuurlijk mij dat laten weten door een reactie hieronder achter te laten. Ik stel het zeer op prijs, want feedback vind ik erg belangrijk.

Iedere uitgever heeft wel een eigen benadering en het, in welke vorm, uitbrengen van het boek. Het is denk ik gewoon denk ik een kwestie van goed overwegen voor mij, wie ik het beste vind passen bij mij als persoon, of de uitgever hetzelfde idee heeft over wat voor soort boek het gaat worden etc.. Voor mezelf ben ik al een heel eind met mijn uiteindelijke keuze…. ik hou je op de hoogte 😉

Enjoy the weekend!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *