Vooroordelen en LULverhalen

uitafb4

Vooroordelen over het leven in de erotiek, en dan met name als je een pornoster bent. Al vanaf het begin dat ik werkzaam was in de erotiek had ik natuurlijk al de menige vooroordelen naar mijn hoofd gekregen. Mijn lijst met vooroordelen is zo lang, dat ik nog een boek kan schrijven. Toen ik jonger was maakte ik me daar best druk over. Ik wilde graag dat mensen mij aardig vonden en niet mij afrekende op mijn beroepskeuze.

Toen ik ouder en wijzer werd, kon het mij eigenlijk niets meer schelen, natuurlijk hoor ik weleens wat voorbij komen van mensen die weer met diezelfde opmerkingen komen. Of via social media hun mening uiten, maar nu boeit me dat totaal niet. Toch ga ik het onder andere over vooroordelen hebben in LULverhalen, Ladies On Stage. Lulverhalen is een theatertour bedacht door Howard Komproe. Wat zijn “LuLverhalen Ladies on Stage” nou eigenlijk ?

Howard Komproe gaat door met de LULverhalen, maar dan anders dan je gewend bent. Namelijk met vrouwen… Bij de LULverhalen ‘Ladies on Stage’ staan er elke avond andere fascinerende dames op het podium. Allen met een goed verhaal. Naast grappen is er ook ruimte voor de gevoelige snaar. Een avond door vrouwen voor iedereen, want mannen zijn nog steeds welkom.  

Komproe bedacht in 2012 dat het tijd werd om een mannelijke tegenhanger te maken van De Vagina Monologen en bedacht zo de LULverhalen. Dit seizoen deelt hij het podium met vrouwen. Vrouen en geLUL, dat wil je niet missen! (bron: www.lulverhalen.nu)

Wil jij nou ook een voorstelling bijwonen? Kijk dan snel op LULverhalen.nu voor de agenda.

Je kunt mij vinden op onderstaande data:
 za 03-10-2015    EDE
Howard Komproe – Bobbi Eden – Sharah Mak – Soundos
do 08-10-2015    WEERT
Howard Komproe – LOS Muziektheater – Bobbi Eden – Sharah Mak
za 10-10-2015    FRANEKER
Howard Komproe – Sanne Wallis de Vries – Nynke de Jong – Bobbi Eden
do 15-10-2015    OIRSCHOT
Howard Komproe – Bobbi Eden – Cindy Pieterse – Katinka (Tinkebell)