NewsFlash

En het is weer Maandag!

Allereerst wil ik jullie vertellen dat ik geslaagd ben voor mijn theorie examen van de auto WOOHOO! Op naar het praktijkexamen.


Deze week is weer helemaal volgepakt. Inmiddels staat de uitzending van Spuiten en Slikken online. mocht je ‘m hebben gemist, dan kan je het terugkijken op uitzendinggemist.nl of via de Spuiten en Slikken website.

Ook staat er een nieuwe aflevering van ‘Bobbi in the USA’ op de website van Meiden van Holland waarin ik O.a. op bezoek ga bij Puma Swede,  Keiran Lee en Mark Spiegler. Kijken dus!

 
Dinsdag heb ik uiteraard weer het laatste woord bij BNN today op radio1 rond de klok van 22.00 en kan je me live vinden op bobbiedenislive.nl.

Woensdag gaan we brainstormen met Islive, het webcamplatform waar ik mee samenwerk, voor wat leuke ideeën waar we mee bezig zijn en kan je natuurlijk weer een nieuwe column vinden in de Panorama.
Donderdag word een spannende dag. Een project waar ik al een tijdje mee bezig ben gaan we op die dag officieel maken, en daar hoort natuurlijk champagne bij! Zodra ik het nieuws mag delen, lees je het hier!

Dinsdag, Vrijdag en Zaterdag kan je me vinden op bobbiedenislive.nl voor de live shows.

En zondag sluiten we de week gezellig af bij de presentatie van de nieuwe plaat van dichter en vriend Justin Samgar AKA Poetry Pusher.

Liefs Bobbi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *