Coolsculpting bij Kazem

Het is jullie misschien niet ontgaan dat ik me niet schaam voor plastische chirurgie. Ik heb 2x een borstoperatie gehad, doe 1 a 2 keer per jaar Botox en heb fillers in mijn bovenlip. In Los Angeles is plastische chirurgie net zoiets als een nieuw jurkje aanschaffen of een koffie bij de Starbucks drinken. En dan bedoel ik meer in de zin van, mensen vinden het niet schokkend als je wat hebt laten doen, maar heel normaal. Natuurlijk heb je uitzonderingen van mensen die het niet okay vinden, maar hier zie je regelmatig de borstvergrotingen, botox en andere plastische chirurgie reclame op de TV getoond. Er word wel altijd even bij vermeld dat het op eigen risico is en wat de gevaren zijn met de bijwerkingen. Dr. Farid Kazem is mijn vaste plastische chirurg en alleen hij mag aan mijn lichaam komen. Ik kom nog weleens met ideeën of ik heb weer eens iets gelezen ergens en vraag dan of ik hij dat even kan doen, maar hij negeert dan gewoon mijn vragen. Of het is gevaarlijk, of ik heb het niet nodig.

Ik schommel altijd een beetje met mij gewicht, heb ik altijd al gedaan en hoeveel ik ook sport sommige kleine vetrolletjes gaan maar niet weg, nou kan je denken natuurlijk; En wat dan nog? Je ziet er toch goed uit. Een hoop meiden in mijn omgeving de laatste jaren hebben weleens liposuctie gedaan, alleen dat gaat mij toch iets te ver. Ik ben namelijk wel een schijtert en ben bang voor de narcose, maar wil toch die vet rolletjes kwijt. En ik snap dat ik dan toch gezonder moet eten, want natuurlijk begint het in de keuken. Gezonder en bewuster eten werkt natuurlijk een hoop mee, maar laat ik daar nou net geen tijd voor hebben gehad. Voor mijn Botox bezoek bij Dr. Kazem, zag ik de folders al liggen. Natuurlijk lagen die al eerder, maar ik heb me er nooit echt in verdiept. Ik wilde in plaats van Liposuctie een CoolSculpting behandeling op mijn boven benen, lovehandles en buik. Dit was de uitkomst, het is geen chirurgische ingreep, maar het is letterlijk het bevriezen van vetcellen. Een paar dagen later lag ik voor mijn buik aan het apparaat. Een grote zuignap gaat op het gebied waar je een vetrol hebt. Van CoolSculpting word ook weleens gezegd; “IF WE CAN SQUEEZE IT, WE CAN FREEZE IT” Dus ja er was nogal wat Junkfood doorheen gegaan de laatste maanden, dus genoeg om te Squeezen.
Ik had mijn haakwerkje mee, en werd in de twee uur zoals altijd goed verzorgd door het Kazem Team.Elke week kwam ik terug en werd er een ander gebied bevroren. Mijn buik voelde naderhand een klein beetje beurs aan, maar met een pijnstillertje was het prima, mijn lovehandles heb ik naderhand niets van gevoeld. Alleen een beetje jeuk op de plekken die behandeld zijn. Dat betekent dat het geneest. Je lichaam doet er ongeveer 8 weken over om via je nieren en je lever de vetcellen af te breken. Ik zag al na een week een verschil. Natuurlijk verschilt dit per persoon, maar ook andere mensen gaven mij complimentjes dat ik er slanker uit zag. Dus het werkte echt.  Dus in plaats van een grote best grote ingreep zoals Liposuctie, kun je met CoolSculpting op een geleidelijke manier hetzelfde effect bereiken. Als je interesse hebt gekregen of vragen over CoolSculpting en wat er voor pakketten mogelijk zijn, kun je contact opnemen met Kazem.nl of hier alvast de meest gestelde doorlezen.

Ook op de CoolSculpting Vraag en Antwoord Pagina kun je hier alles over lezen.

Dr. Kazem zit in Leimuiden en sinds kort ook in Den Haag.

IMG_6926  IMG_7364 IMG_9989

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *